Tryouts

Try-out Trifle

Ofwel een trifle van frambozen met mascarpone en witte chocolade.
Jaja ik ben hier weer! Met iets anders deze keer.
(Dat was een rijmpje, mega onopzettelijk weliswaar 😉

Geen recensie of een lijstje maar een try-out!
Deze staat niet op video deze is beter.
Hier zal ik namelijk uitleggen hoe je hem zelf kan maken!

Ingrediënten

Frambozen (mag uit de diepvries hoor no judgement here)
Kristalsuiker
Citroensap
2 eieren
1 koffielepel vanille extract
10  Speculoos koekjes
50 gram Witte chocolade
Mascarpone

Stappenplan

Stap 1: Verwarm eerst de frambozen
en meng er daarna citroensap en suiker bij.
Laat het fruit uitlekken in een zeef.
(Hou het sap afzonderlijk, niet weggieten jij daar!)

Stap 2: Blend de chocolade en de speculoos fijn.
(Niet samen eh!)
Deze mogen nog stukjes bevatten.

Stap 3: Scheid eerst de eieren en hou ze apart.
Voeg vervolgens 3 eetlepels kristalsuiker toe aan het eigeel.
Klop het mengsel nu op tot het wit ziet en voeg vanille extract toe.
Daarna mag je mascarpone er onder mengen.

Stap 4: Klop daarna het eiwit stijf en meng het voorzichtig bij de mousse.
(Ja die van stap 3.)

De Afwerking

Boodschap van algemeen nut: Werk in laagjes. 🙂
1) Frambozen
2) Mousse
3) Koekjes
4)Frambozensap
5) Witte chocolade
Put that song on repeat brother!
(Alleen in geval van hele lange glazen.)

Laat het daarna afkoelen in de koelkast!

Zo dat was het weer!
Hopelijk proberen jullie het eens uit, laat me dan iets weten!
Voor iedereen wiens dieet ik net verpest heb.
Het is oké, morgen is er weer een dag van gezonde shakes.

P.S. Dit recept is er eentje van Jeroen Meus
(Ik ben grote fan #sorrynotsorry.)
Maar dan alleen een beetje anders.

Laat het smaken en tot snel xx
En mochten er nog receptjes zijn die jullie tof vinden.
Let me know.

Voor meer try-outs check mijn vlogs!

Tot snel xx

Gaëlle

One Comment

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *